2020-as évzáró online kiállításunk

2020-12-31 11:50:03


Tisztelt Hölgyeim és Uraim, Kedves Vendégeink!

Örömmel és tisztelettel üdvözöljük a 3FK 2020 virtuális kiállítás látogatóit. Fotóklubunk  tagjai immáron kilencedik alkalommal mutatják be fotóikat az érdeklődő nagyközönségnek. Az idei  kiállításunk a Covid-19 járvány miatt a virtuális térbe szorult  és így  nélkülözni volt kénytelen a személyes találkozást a tárlatlátogatáson.  A kiállított képek esztétikai tartalma  – reményeink szerint részben, egészben  -  kárpótolni fogja Önöket a személyes megjelenés hiányán. 
Az utazási korlátozások, a csoportos rendezvények, kulturális programok számának csökkenése tagjaink fotós alkotó tevékenységét is befolyásolta, ami alig érzékelhető Benkő Bea, Bedőcs Gyula, Dr Yi Xiao Bai Izabel, Fekete Tamás, Gazsi Margaréta, Jámbori Tamás, Jene Sándor, Pál János, Károlyi Barnabás, Kondás Rebeka, Klemencsics Sándor, Vörös Péter kiállító fotósaink alkotásain.
Élményt adó (virtuális) tárlatlátogatást kívánunk. Ha tetszettek a képek kérjük nyomjanak egy lájkot a facebookon is, illetve a kiállítás linkjét osszák meg barátaikkal, ismerőseikkel. 
A 3FK Fotóklub Körmend tagjai köszönik megtisztelő érdeklődésüket!