Újabb pályázati lehetőség

2019-09-09 19:49:56


Biatorbágyról kaptunk meghívást a következő megmérettetésre. 
Az Év Fotóművészeti Alkotócsoportja címet többször elnyert
Biatorbágyi Fotóklub Egyesület nyolcadik alkalommal nemzetközi
fotópályázatot hirdet
„Biatorbágy Fotószalon” címmel, MAFOSZ védnökséggel.
A pályázaton kategóriánként egy szerzőtől legfeljebb négy fotó küldhető be, sorozat, képpár nem. A hagyományos színes és monokróm kategóriák mellett külön kategóriát kaptak a természetfotók, illetve a drónnal vagy légijárműből készült készült légifotók is, illetve egy Biatorbágyhoz kapcsolható téma is kiírásra került. 
A pályázati anyagokat a pályázók REGISZTRÁCIÓ UTÁN tölthetik fel a Biatorbágyi
Fotóklub fotópályázati oldalára: http://bia-contest.hu/, JPG formátumban, sRGB színmódban.
A pályázatra feltölthető képek hosszabbik oldala 1920 pixel. A fájlok maximális mérete 3
Mbyte lehet. (A pályázónak rendelkeznie kell a képek 3800 pixel nagyságú változatával, mert díjazás esetén ebben a méretben kéri be a rendezőség. A kiállításra beválogatott képeket a rendező klub nagyíttatja le.)
A feltöltendő állomány FÁJLNEVE tetszőleges, de csak az angol abc betűi, számok, kötőjel és alsóvonal használhatók (á, é, í, ó, ő, ű betűk nem, SZÓKÖZ SEM és más írásjelek: %, !, ? stb., illetve grafikai karakterek sem).
A feltöltéskor kell megadni a KÉPCÍMet is. Kép címe: max. 40 karakter lehet, magyar ékezetes karakterek (és SZÓKÖZ IS) használandók. (Ne használjanak csupa nagybetűt!) A képcímeket kérjük a magyar helyesírás szerint megadni, mert a rendszer szoftvere ezt viszi át a kiállítási képcímeknek és minden további adatbázishoz (zsűrizés, jegyzőkönyv,
kiértesítés, katalógus). A képcímekben tiltott a szerző nevét vagy kép sorszámát megadni.
A 300 000 Ft összdíjazású sorozat nevezési díja 4000 Ft. A kiállított képekből a klub 70 cm-es nagyítást készít, melyet a pályázók megkapnak a kiállítás lezárása után. Érdemes megpróbálni!