Fotópályázat felhívás

2016-07-13 14:30:16


A Körmendi Kulturális Központ, Múzeum és Könyvtár a 2016. évi Körmendi Napok keretében a Batthyány Örökségközpont galériájában fotókiállítást rendez beérkezett pályaművekből.
A kiállítás témája:
A Rába és természeti környezete
Tisztelettel kérjük mindazokat, akik érzékeny szemmel és objektívvel szemlélik városunk kiemelkedő értékkel bíró természeti örökségét és annak környezetét, a vízben illetve annak partján élő és burjánzó csodákat, használják ki az alkalmat s az elkapott, fotókon megőrzött pillanatokat mutassák meg másoknak is!
A fényképek témájára vonatkozóan egyéb megkötés nincs, mindössze annyi, hogy illeszkedjen a kiállítás témájához.
Örömmel vesszük tehát a fények játékát, a fák lombjai által keltett árnyékokat, a vízben pancsoló gyermekeket, a vízitúrák alkalmával készített pillanatképeket, a kisebb-nagyobb állatok jelenlétét vagy nyomait viselő felvételeket.
A kiállítással kettős célunk van: egyrészt teret adunk azoknak, akik a fotózás szerelmesei, másrészt pedig az Örökségközpont látogatóit szeretnénk a képek segítségével arra buzdítani, hogy tegyenek egy sétát a természetben is.
 A képeket kérjük elektronikusan eljuttatni a Művelődési Házba Pálóczi Zsuzsannának! A benyújtás módja: e-mail-ben ( cultcent9900@gmail.com ), személyesen (pendrive, cd, stb. – Berzsenyi u. 11.) – 2016. augusztus 1-4-ig (hétfő-csütörtök) 9-16 óráig.
A kiállítás megnyitása 2016. augusztus 17-én, szerdán 18.00 órakor Lesz a Városi Kiállítóteremben.
Körmend, 2016. július 6.
H. Vörös Márta igazgató, sk.