„Retina” - Fotós szemmel körmendi rendezvényeken - fotópályázati felhívás

2015-07-08 12:35:14


A Körmendi Kulturális Központ, Múzeum és Könyvtár fotópályázatot hirdet „Retina” - Fotós szemmel körmendi rendezvényeken címmel. 
Olyan műveket várunk, amelyek megjelenítik az elmúlt évek különböző típusú, elsősorban szabadtéri rendezvényeinek sajátosságait, jellegzetességeit, hangulatát, emlékezetes pillanatait, fellépőket, közreműködőket és közönséget egyaránt. Célunk, hogy az elkészült képek minél jobban tükrözzék a rendezvények atmoszféráját. Várjuk a humoros, kacagtató pillanatokat megörökítő fotókat, valamint a téma komolyabb megközelítéseit is. 

A beérkező művek közül - előzetes kiválasztást követően - a legjobbakat a pályázati címmel azonos elnevezésű kiállításon mutatjuk be, amely a Körmendi Napok 2015. keretében augusztus 15-én 17 órakor nyílik a Városi Kiállítóteremben és szeptember 5-ig tekinthető meg. 

A pályázott fotókból Körmendi Kulturális Központ előválogatást rendez, a kiválasztottakról A3 méretű nagyításokat készíttet, ezért a pályázónként maximum 10 fotót JPEG formátumban, jó minőségű, nagyítható méretben kérjük 2015. július 31-ig a cultcent@t-online.hu e-mail címre küldeni. 

Egyúttal kérjük feltüntetni az alábbi adatokat: 
- Pályázó neve 
- Pályázó elérhetősége (telefon, e-mail) 
- A fotó címe