Fotósviadal

2015-04-22 00:08:20


Tisztelt Fotóklub !

Örömmel értesítem Önöket, hogy idén hatodik alkalommal is megrendezésre kerül május 9-én, a Gizella Napok szombatján Veszprém belvárosában a Pannon Egyetem Fényképészkör által szervezett FotósViadal.

Amatőr és profi fotósok részvételére idén is egyaránt számítunk. Az eddigi évekhez hasonlóan most is 10 témát kapnak majd a versenyzők, melyeket a nap folyamán adott időkorlátokon belül kell leexponálniuk és leadniuk a megadott állomásokon. A mozgalmas, egész napos kihívást jelentő verseny lehetőséget ad a tapasztalatszerzésre, és a programból adódóan bizonyos határokig minden résztvevő maga alakíthatja saját idejét. Az interaktív nap folyamán egy időben csak egy téma címe és az időkorlát áll a versenyzők rendelkezésére. 

A verseny során leexponált képek közül szakmai zsűri választja majd ki a nyertes képeket, a díjátadóra pedig a beérkező művekből összeállított időszakos kiállítás megnyitóján kerül sor. A FotósViadal vándorkupáját a győztes sorozat készítője viheti haza.

A megnyitó ideje és helyszíne: május 9. reggel 9 óra. (regisztrálni már 7:30-tól lehet) Hotel Magister konferenciatermében (Veszprém, József Attila u. 34/2)

A rendezvényen való részvétel mindenki számára ingyenes, azonban előzetes regisztráció szükséges, melyet a FotósViadal honlapján tehetnek meg: www.fotosviadal.hu

Friss információkért kövessenek minket facebook oldalunkon, a www.facebook.com/fotosviadal címen.

Jöjjenek, és fotózzanak velünk idén is egy napon át!